Järjestyksenvalvontapalvelut

Heavy Eventsin järjestyksenvalvontapalvelut eivät ole perinteistä mallia eli jos haet edullisinta tuntihintaa festarillesi- tai muuhun tapahtumaan, niin älä tuhlaa kummankaan aikaa yhteydenottoon.

Jos puolestaan olet valmis maksamaan hieman laadusta ja haet tapahtumaasi ammattitaitoista, siistiä, kielitaitoista ja palvelualtista asiakaspalvelijaa yhdistettynä asiallisesti, mutta jämäkästi sovittujen sääntöjen mukaan toimivaan järjestyksenvalvojaan joka on toimiessaan tapahtumassasi myös sinun yrityksesi käyntikortti niin ota yhteyttä meihin.

Meiltä onnistuu myös narikkapalvelut tapahtumiin siirrettävien, jopa 500-1000 hengen eteispalvelun siististi mahdollistavien narikoiden kera.

Halutessanne mainoskanavamme markkinoivat myös tapahtumaanne.

Toimimme 1-10 järjestyksenvalvojaa työllistävissä tapahtumissa, kuten:

- yritysjuhlat, kokoukset, messut ja näyttelyt.

- yksityistilaisuudet.

- alle 1500 hengen tapahtumat kuten konsertit, urheilutapahtumat jne.

- kysy lisää - myös palvelut ravintoloihin ja majoitusliikkeisiin ovat mahdollisia.

Olemme vastanneet järjestyksenvalvonnasta ja turvallisuudesta kymmenissä tapahtumissa ja konserteissa sekä ravintola-, että hotellitoiminnassa.

Referensseissämme on muun muassa seuraavat tapahtumat:

- Erilaisia tapahtumia tankotanssin SM-kilpailuista, perheiden liikuntatapahtumien kautta vahvin mies/nainen MM-kilpailuihin sekä lukemattomia pienempiä tapahtumia ja urheilunäytöksiä.

- mm. seuraavien artistien konserteissa olemme valvoneet järjestystä ja turvallisuutta: Noora Louhiumo Experience, Jane Kitto, Samuli Edelman, Hevisaurus, Egotrippi, Jannika B, Sani, Irina, Matchbox, Jonne Aaron ja monta muuta.

- kokemusta löytyy myös lukuisista ravintoloiden ja majoitusliikkeiden järjestyksenvalvonnasta eri puolilta maata.

 

 

 

 

Instagram